Victor Ponta a enumerat motivele pentru care dorește să devină președinte al Camerei Deputaților.
Primul motiv evidențiat de Ponta se referă la faptul că foarte mulți oameni pe care îi prețuiește, inclusiv colegi de partid și lideri politici, i-au spus că nu poate abandona încrederea și speranțele investite în el, în toți acești ani.

Nici să spun că nu mai îmi pasă de lucrurile nedrepte și de modul în care iar România este dărâmată ca în Legenda Meșterului Manole – deci trebuie să uit rănile și să mă implic. De asemenea, consider că că am experiența și cunoștințele necesare să exercit alături de colegii mei una dintre funcțiile de bază ale Parlamentului – controlul asupra actelor legislative și acțiunilor Guvernului, indiferent cum se cheamă acesta, este democratic și util unei societăți ca zi de zi să monitorizezi guvernarea și să sancționezi greșelile”, a menționat Victor Ponta.

Un alt motiv, consideră Ponta, este faptul că alături de Călin Popescu Tăriceanu va avea autoritatea morală și politică să ceară Președintelui României să își exercite doar atribuțiile din Constituție, să respecte Parlamentul și să nu facă din acesta o țintă.

Știu ce înseamnă legi bune și legi proaste. Am în bagajul meu politic și una și alta. Știu ce înseamnă pentru omul obișnuit o lege greșită sau una înțeleaptă! Și pot să ajut la elaborarea unor legi bune”, a concluzionat Victor Ponta.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.