Doctorul Marius Grămadă și-a finalizat mandatul de director medical interimar al Spitalului Județean Suceava și nu mai dorește ca acesta să îi fie prelungit întrucât consideră că din postura de management este dificil sa se asigure armonia între atribuţiile de medic si cele de director medical.

Acesta a transmis că se va implica în continuare de misiunea de schimbare din cadrul unității spitalicești județene. Totodată, dr. Grămadă le-a mulțumit atât colegilor săi, conducerii SJU, cât şi Consiliului de Administraţie şi Consiliului Judeţean pentru susținere.

„Doresc sa anunţ pe această cale că la data de 30.06.21 expira mandatul actual de director medical. Motivat fiind de dorinţa de a relua activitatea de medic în specialitatea ortopedie – traumatologie pentru care am investit 13 ani de studii îmi exprim intenţia de a nu mai da curs unui alt mandat de management medical. Specialitatea ortopedie – traumatologie ca şi alte specialităţi chirurgicale presupune munca în echipă, colegialitate, reciprocitate între membrii echipei, precum şi timp dedicat. Consider că din postura de management este dificil sa se asigure armonia între atribuţiile de medic si cele de director medical şi că unele specialităţi mai autonome se potrivesc mai bine acestei funcţii. Pe de altă parte aceasta noua poziţionare nu înseamnă o abandonare a misiunii de schimbare din cadrul spitalului. Aşa cum înainte de mandatul de director medical m-am implicat activ în gestionarea problemelor din spital şi după 1 iulie 2021 voi acorda sprijinul meu celor ce doresc o reala schimbare.
Sunt încrezător că unnătorul director medical va investi la fel de multă energie în progresul Spitalului Judeţean Suceava. Mulţumesc colegilor mei, conducerii spitalului care m-a propus şi m-a sprijinit, precum şi Consiliului de Administraţie şi Consiliului Judeţean care m-au creditat necondiţionat”, a transmis medicul Marius Grămadă.

Noua propunere de director medical al Spitalului Județean Suceava este medicul nefrolog Dimitrie Siriopol.

 

Citește și: Marius Grămadă, directorul medical al Spitalului Județean Suceava: „Spitalul, ca o corabie, a navigat spre casă prin ape mai limpezi sau mai tulburi şi este din ce mai aproape de portul său”

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.