Motociclistul implicat în accidentul rutier de ieri, 18 august, a decedat la Spitalul Județean Suceava. Potrivit purtătorului de cuvânt al unității spitalicești, medicul Dan Teodorovici, bărbatul a suferit leziuni la nivelul toracelui și, din păcate, i-au cauzat moartea. De cealaltă parte, femeia care se afla cu el pe motocicletă a suferit leziuni abdominale și, potrivit doctorului Teodorovici, aceasta a fost operată, iar starea ei este stabilă în prezent.
Reamintim că miercuri, 18 august, în jurul orei 16:40, a avut loc un accident rutier în care a fost implicată o motocicletă, cu două persoane implicate, un bărbat și o femeie, pe raza localității Dănila. Cele două persoane sunt rănite.
La fața locului au intervenit pompierii militari cu o autospecială și ambulanța SMURD TIM, cu sprijinul unui echipaj SAJ.
„La locul accidentului de motocicletă, înainte de sosirea echipajelor, a oprit și colegul nostru, plutonier adjutant-șef Radu Bîrleanu, aflat în timpul liber. Acesta, împreună cu fiul său, Iustinian, care este voluntar ISU Suceava, au asistat pe unul dintre cei doi răniți. Iustian a ținut umbrela, pentru a proteja victima de ploaia torențială, iar Radu a imobilizat capul rănitului, pentru protecția coloanei cervicale. Anterior, colegul nostru a sunat în Dispeceratul ISU-SAJ, prin 112, și a dat toate detaliile necesare medicului coordonator pentru ca acesta să decidă asupra tipului de  echipaje care urmau a fi trimise la locul accidentului”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, locotenentul Alin Găleată.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.