Poliția municipiului Câmpulung Moldovenesc, a fost sesizată luni, la ora 11:30, de un bărbat de 43 de ani, localnic, despre faptul că, în ziua precedentă, persoane necunoscute i-au sustras bunuri dintr-o anexă a locuinței sale.

Conform unui comunicat al I.P.J. Suceava, din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în cursul zilei de duminică, 5 iunie, în intervalul orar 11:00-23:00, profitând de neglijența victimei, care nu și-a asigurat poarta de acces și ușa anexei, persoane necunoscute au pătruns în interior și au sustras două motofierăstraie împrumutate de la doi localnici, prejudiciul fiind de circa 1.000 lei.

S-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de poliţişti în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.

Poliţiştii recomandă încă o dată cetăţenilor să dispună măsuri minime de protecţie a bunurilor astfel încât să nu cadă victime ale hoţilor. Se recomandă asigurarea cu sisteme de închidere şi alarmare a locuinţelor şi anexelor. Asiguraţi iluminarea şi îngrădirea perimetrului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.