Iulian Cimpoeșu este prefect al județului Suceava din luna martie, iar dacă deja vă întrebați „cum a ajuns ăsta prefect”, dați-mi voie:

La un moment dat, în cadrul USR Suceava s-au mimat democrația și transparența, iar doritorii au avut de trimis CV-ul și un material video despre ei, probă pe care Cimpoeșu, spun usr-iștii, n-ar fi trecut-o nici dacă evaluator ar fi fost colegul său de cameră din facultate.

Clipul lui Cimpoeșu a și stârnit la vremea aceea multe hohote de râs în cadrul partidului.

Mai apoi, aparent, lucrurile păreau că sunt corecte, iar Cimpoeșu este departe de această funcție, însă și în USR, la fel ca în toate partidele, au intervenit metehnele: actualul deputat Ciornei, care în primă fază nu era susținător al actualului prefect, s-a răzgândit, în alegerea finală contând și prietenia pe care Iulian Cimpoeșu o are cu ministrul Cristian Ghinea.

În fine, tot ce contează este că trimisul Guvernului în teritoriu este mult sub nivelul așteptărilor propriilor colegi de partid, însă asta nu pare să-l scoată din zona de penibil ce i-a devenit adevărat mod de viață.

De la felul în care se exprimă, până la felul în care se îmbracă și până la gafele pe care le face, toate fac din USR Suceava un partid cu potential, prefectul fiind cea mai bună dovadă.

Nu trebuie să fii un expert în „sănătatea mintală din Social Media” ca să observi ce spun postările actualului prefect despre el. Priviți și minunați-vă!

Dar stați să vedeți și tupeul specific usr-ist al prefectului, genul acela de tupeu nesimțit și arogant.

Iată cum îi răspunde el unui cetățean care și-a permis să comenteze sincer cu privire la una dintre fotografiile postate.

Asta în scris, că la vorbit cu voce tare, adică la oral, este șperlă! Priviți!

În timp ce prefectul județului se plânge, după cum vedeți, că nu are timp de pescuit, că are multe documente de semnat, că are agenda plină „ochi”, în lumea celor muritori, urșii fac ravagii de peste o lună, la permise se stă la coadă la fel ca în perioada de tristă amintire la pâine, primarii dispar fără simț de răspundere și nimeni nu comunică nimic și lista poate continua.

În timp ce, același usr-ist devenit prefect dormea și visa frumos, minerii de la Crucea făceau greva foamei. Atât de frumos visa prefectul la acea vreme, încât, când s-a trezit a scris pe Facebook că totul s-a rezolvat.

Apoi, când a dat cu mâna de noptieră, a șters postarea.

Același, din fericire vremelnic prefect USR, le spune la 80% dintre primarii care îl contactează cu vreo problemă că nu știe ce are de făcut, procentul datorându-se și faptului că jumătate dintre edilii din județ îl știu doar din fotografiile în care se înghesuie să apară și nu l-au sunat niciodată.

De asemenea, mulți îl preferă pe subprefectul Daniel Prorociuc, pe care, mai în glumă, mai în serios, l-au numit „mai mult ca prefectul”.

 

Cum e Tanda așa-i și Manda

 

Dar până la urmă ce atâtea pretenții de la USR Suceava?

Doar pentru că madam Teodora s-a trezit, tot printr-o minune, pe scaunul de viceprimar al municipiului Suceava, fără să știe prea bine pe unde e intrarea.

Până la urmă, cu sau fără Teodora Munteanu, pâinea de la Mopan același gust are!

Apropo, madam, treburile prin centrele comerciale nu se fac în timpul programului, pe banii contribuabililor!

Ce blestem și pe dumneavoastră, domnule primar Ion Lungu: să alegeți dintre un pmp-ist care-și urmărea doar interesele personale și pe fetele de pus la inimă și un usr-ist care nu știe câte urechi are, dar care, ca orice usr-ist, știe totul și contestă totul!

Mulțumim pentru prefect, USR Suceava!

Să-i spuneți să răspundă la telefon și presei care pune întrebări mai directe!

Mai ales că e și vaccinat! Mai tare decât acul de la seringă, nu-l poate durea apelul!

Și încă ceva, USR Suceava: MULȚUMIM pentru prefect!

Să vă verificați și frigiderul…!

8 Responses

 1. lehamite administrativa

  acest distins domn perfect este din aceeasi categorie cu predecesorul sau: genul „de paie”, fatalau, categoria intelectual papa lapte, doxa de pregatire… culinara, poate.
  modelul ideal de executant bon-bon si atat.
  referitor la multumiri si la „frigider”, transmiteti-i lu’ flutur toate cele. stie dl. presedinte de ce si cum. distinsul acesta aterizat prefect din jobenul de la loja este genul de ‘telectual marca flutur de bukowina.
  referitor la prorociuc… este foarte bun… de ce?
  specializat in combinatii de orice fel, ajuta oricand, dar nu pe oricine, mega prietenos daca e pe interes, mereu dispus sa accepte recompensa… asa cu bujori in obrajori si genul care te minte zambind, iar daca-l dai pe fata zice ca na: el nu e cu astea murdare, dar daca asa face toata lumea buna a sucevei…
  toti unul si unul. ce usr, ce pnl?
  PARTIDU’ BANULUI, A BANULUI flutur si-al interesului personal.
  arata diferit, dar toti is o apa s-un pamant.

  Răspunde
 2. USR a dezamagit

  Un 0 barat, un parvenit care nu s-a remarcat cu nimic profesional, cu atat mai putin politic. Prima lui decizie politica de a-i repune in functii pe politistii spagari de la serviciul permise auto Suceava a ostilizat si scarbit votantii USR din judet. Asta dupa ce unii fraieri din USR si-au rupt papucii prin judet si tara adunand semnaturi pentru c”fara penali in functii publice”. Cine are curaj sa interpeleze conducerea muzeului bucovinei din Suceava despre cum a reusit domnu’, angajat la stat cu norma intreaga, „performanta” de a fi absolvit la zi facultatea de administratie publica de la USV. Curat murdar. Cu astfel de nulitati, USR=PNL=PSD.

  Răspunde
 3. Marian L

  usr suceava s-a format în 2016 în jurul unei șlehte de fomiști, incompetenți și lucrători grețoși la stat care au știut că departe vor ajunge, dacă se vor ține de scaune. duamna vice (o veritabilă dancilă de suceava) și fomistul ciornei (cel mai mare deputat pe metru pătrat din țară) a demonstrat sucevenilor că toate gândurile acestor sectanți trec prin maț. un maț la fel de mare ca al îmbuibaților de la pnl. toți fomiștii aștia anticreștini sunt infiltrații lui flutur în secta usr.

  Răspunde
  • Adio USR

   Intr-un partid cu principiile declarate de usr, unul ca cimpoiesu nu trebuia sa isi depaseasca conditia de consilier local de comuna. Vreo doi ani, pana in vara lui 2020, am fost membru activ in usr suceava si trebuie sa stiti ca oamenii tineri pregatiti nu au loc in usr din cauza unor rebuturi ca munteanu, ciornei, cimpoiesu sau nichiforel. Cine a avut minte si-a luat deja talpasita din gluma proasta numita usr.

   Răspunde
 4. Mediocritatea la putere!!!

  CUIE MIMPOIESU!!! UN ANALFABET FUNCTIONAL CU O.ECHIPA DE ANALFABETI FUNCTIONALI.

  Răspunde
 5. pe când "FĂRĂ ANALFABEȚI ÎN FUNCȚII PUBLICE"?!?!??

  prefectul fițuică tot așa a trecut și examenele la facultate.. vai de capul lui partid de sinecuriști… hai pha!

  Răspunde
 6. Ioana B.

  USR aceeași mizerie.. La sfirsitul anului baiatu meu mai mic student la Cluj m-a facut sa ma simt rau ca nu am votat USR la alegerile de anul trecut. Bine ca n-am votat, uitandu-ma la ce mizerii de oameni au produs usr si celelalte partide la alegerile locale si parlamentare in Suceava. Daca pe fii-mea a alungat-o din tara ciuma portocalie a lui flutur, pe fii-meu o sa il alunge ciuma albastra a lui cimpoiesu.

  Răspunde
 7. Prost sa fii, noroc (la functie) sa ai!

  Oda proștilor

  De-ar fi să-i luăm pe toţi la rând,
  Şi actualii, dar şi foştii,
  Cei mai deştepţi de pe Pământ
  Au fost întotdeauna…PROŞTII.

  Nu te ruga la ursitoare
  Să-ţi facă-n viaţa ta vreun rost,
  Mai bine urlă-n gura mare:
  “Iubite Doamne, fă-mă….PROST!”

  De ce să tragi ca la galeră,
  Să-nveţi atâtea fără rost,
  De vrei să faci o carieră,
  Ajunge numai să fii…PROST.

  În lumea asta cu de toate,
  Unde se-nvaţă contra cost,
  Păcat că nici o facultate
  Nu dă şi diploma de….PROST.

  Avem impozite cu carul,
  Dar înotăm în sărăcie
  şi ce buget ar avea statul
  Dintr-un impozit pe… PROSTIE.

  Ei sunt ca iarba, cu duiumul,
  Să nu-i jigneşti, să nu-i împroşti !
  O, Doamne, de ne-ar creşte grâul
  Cum cresc recoltele de… PROŞTI.

  Şi-n lumea asta răsturnată,
  Unde cei strâmbi sunt cei mai drepţi,
  Savanţii noştri mor de foame
  Şi numai PROŞTII sunt deştepţi.
  (Ion Pribeagu)

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.