Dorim să ne înscriem și noi în categoria acelora care mulțumesc public pentru diverse realizări, nu pentru că am fi realizat mare lucru, ci pentru că datorită acestor persoane am reușit să realizăm și noi ceva.

Mulțumim :
–          Acelora dintre dumneavoastră care au ales să citească articolele noastre și au apreciat și comentat materialele noastre video. Datorită dumneavoastră și pentru dumneavoastră existăm.
–          Acelor instituții publice, companii, persoane publice sau private care au ales suportul ziarului nostru pentru campanii de promovare sau publicitate. Sperăm că, mulțumiți de rezultatele obținute, veți continua să o faceți și în viitor.
–          Artiștilor care contribuie la calitatea ziarului nostru, oferindu-ne subiecte interesante sau chiar materiale inedite în exclusivitate. Vă urăm tuturor pană, condei sau penel ușor și în 2014.
–          Nu în ultimul rând soțiilor noastre care ne suportă așa cum suntem, mereu pe drumuri, obosiți și nervoși, stresați de eternul trebuie. Fără voi, doamnele noastre, bateriile noastre ar fi cedat demult.
Ai dumneavoastră și în 2014, cu voia lui Dumnezeu și mulți ani după, redactorii SuceavaL!VE :
–          Alexandru Covașă
–          Cornel Tilihoi
–          Bogdan Aniței
–          Cristian Tonolla
–          Luiza Loghin

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.