Militarii Detaşamentului de pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale comunelor Moldoviţa şi Vatra Moldoviţei, au intervenit duminică noaptea cu cinci autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Traian S., din comuna Moldoviţa.

La sosirea echipajelor, ardeau o parte din anexele gospodăreşti şi acoperişul casei, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă şi la alte construcţii din gospodărie.

Au ars acoperişul şi podul casei de locuit pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, un atelier de tâmplărie pe 24 de metri pătraţi, adăpostul de animale pe 36 de metri pătraţi, două magazii din lemn pe 54 de metri pătraţi, acoperişul şi podul bucătăriei de vară pe 32 de metri pătraţi, circa 10 metri cubi cherestea şi şapte tone de cereale. Flăcările au degradat utilaje şi unelte de tâmplărie, unelte gospodăreşti, învelitoarea din azbociment a bucătăriei de vară şi învelitoarea casei de locuit, din tablă tip ţiglă.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, produs de un conductor electric defect.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omeneşti, iar pompierii au salvat restul casei de locuit, şi alte anexe ale gospodăriei.

Incendiul a fost lichidat la ora 5:30.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.