Compania Pfeiffer nu a avut niciun reprezentant la comandamentul de marti, 7 octombrie, de la sediul Primăriei Suceava.

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a precizat ca reprezentantii firmei Pfeiffer nu mai sunt de gasit, deoarece la nivelul companiei are loc o reorganziare.

“Avem o problema, desi confirma dirigintele de santier si reprezentantii Acet ca se lucreaza in teren, nu a mai venit nimeni astazi la comandament. Inteleg ca sunt in faza de reorganizare si au luat oameni de aici si i-au dus in alta parte. E problema lor, ei au avut ca termen de finalizare, 30 septembrie data oficiala,iar  Acetul le-a mai prelungit o luna. Motivarea principala a fost strada Narciselor, acolo unde se lucreaza la adancime foarte mare. Astazi am o intalnire cu directorul ACET Suceava, Stefan Groza, sa vedem ce este de facut, ce parghii contratoare are si sa ii determinam pe acesti oameni sa termine lucrarile. Multumim lui Dumnezeu ca am ajuns aici, sunt orase care au ramas la jumatatea lucrarilor. Sigur mai avem un rest de lucrari care sunt importante, sunt de terminat, ramane lucrarea cea mai sensibila pe strada Narciselor,si cateva strazi pe care lucrarile nu sunt finalizate. Sper sa facem tot posibiliul sa gasim parghiile necesare prin contract pentru ca pana la urma acesta este atributul contractorului, discutam de firma ACET, noi ca primarie suntem beneficiarul final al acestor lucrari si ca atare noi de asta facem aceste comandamente, dar aici trebuie sa vedem cum gasim parghiile legale sa ii determinam sa termine aceste contracte”, a declarant Ion Lungu.

De asemenea, clauzele din contract pe care trebuie să le gestioneze cei de la ACET, trebuiesc aplicate. Pe langa strada Narciselor,cei de la Pfeiffer mai au de executat lucrari în zonele unor şcoli, pe strada Baladei, pe strada Tipografiei, la Colegiul Tehnic “Samuil Isopescu”, unde nu se poate intra în şcoală, la Curtea Domnească si pe strada Izvoarele Cetăţii.

Termenul de finalizare din contract este 31 decembrie 2015, dar primaria doreste finalizarea acestora pana la finalul acestei luni.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.