Primarul municipiului Vatra Dornei, Ilie Boncheș, a declarat într-un interviu acordat ziarului SuceavaLive că, anul 2017 vine cu proiecte importante pentru dorneni, multe dintre ele fiind din fonduri europene.

Ilie Boncheș primar Vatra DorneiEdilul a subliniat faptul că turiștii care vor ajunge aici, și mai ales cei care locuiesc în acest oraș, vor fi plăcuți surprinși după ce aceste proiecte vor prinde viață.

„Avem un proiect pe fonduri europene, care vizează crearea unui spațiu de agrement și loisir, și de asemenea există și un proiect pentru construirea unui bazin de înot didactic în municipiul Vatra Dornei. Tot anul acesta ne-am propus să continuăm reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere, dar și să creștem eficiența energetică pentru două blocuri de locuințe. Tot prin fonduri europene vom reabilita și extinde sistemul de iluminat public, iar cu ajutorul fondurilor guvernamentale vom reabilita și moderniza Școala Gimnazială nr 1 Vatra Dornei. Decolmatare sistem de captare a apei- Roșu este un alt proiect pentru anul acesta. Toate acestea sunt proiecte depuse până în acest moment. Anul este de-abia la început. În mod sigur la acestea se vor adăuga și alte proiecte ambițioase pentru municipalitatea dorneană”, a declarat pentru SuceavaLive primarul municipiului Vatra Dornei, Ilie Boncheș.

Proiecte în implementare

Nici anul care tocmai a trecut nu a fost unul lipsit de proiecte pentru municipiul Vatra Dornei. Astfel, există proiecte importante care se află în curs de implementare cum ar fi modernizarea a 15 străzi din municipiul Vatra Dornei sau modernizarea drumului comunal 76 Gheorghițeni- Rusca. De asemenea se lucrează deja la un centru de zi pentru copii și la un serviciu de educare și îngrijire pentru copii cu vârste cuprinse între 0-3 ani.

 

 

 

 

3 Responses

  1. Eu

    Dar noul corp de liceu cand aveti de gand sa-l terminati. Poate invatam si noi ca oamenii civilizati doar dimineata.

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.