Municipiul Câmpulung Moldovenesc arată anul acesta, în prag de sărbători, mai deosebit parcă, dar și mult mai ”viu” ca în anii interiori. Asta pentru că, de curând aici au fost aprinse luminile decorative, care se pare că sunt achiziționate de la o firmă din Austria, dar care are reprezentanți și în țara noastră.

”În fiecare an am tot alocat câte o sumă de bani, din bugetul local, astfel că anul acesta, orașul nostru arată atât de frumos. Încă nu am văzut celelalte orașe, însă cred că municipiul Câmpulung Moldovenesc, arată cel mai bine. Eu cumpăr aceste lumini de la o firmă din Austria. Chiar istoria ne obligă să avem influențe austriece, iar noi ținem la istorie și încercăm să păstrăm ceva și de la ei”, a declarat pentru SuceavaLive, primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură.

Trebuie amintit faptul că la Câmpulung Moldovenesc, în seara de 6 decembrie, când s-au aprins luminile decorative, a avut loc și un spectacol, la care au participat sute de câmpulungeni.

Mihăiță Negură, primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, a mai afirmat faptul că anul acesta a investit în decorarea orașului, mai bine de 160.000 de lei, tocmai ca venirea sărbătorilor de iarnă să fie cât mai vizibilă pentru  cei care locuiesc, sau sunt în trecere prin Câmpulung Moldovenesc.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.