Renumitul brand Mustang a deschis, pe 20 august, la Shopping City Suceava, cel mai nou magazin din nord-estul țării. Mustang este unul dintre producătorii de top din Europa, fiind recunoscut în principal, datorită faptului că a lansat pentru prima dată blugii pentru femei, pantalonii raiați și blugii elastici.

Potrivit reprezentanţilor complexului comercial sucevean, noul magazin se adresează clienților care iubesc naturalețea și calitatea produselor pe care le poartă, produsele comercializate fiind potrivite pentru adepții ținutelor casual și confortabile. Astfel, atât băieții, cât și fetele își vor putea achiziționa blugi, tricouri, cămăși și pulovere care le vor oferi un look relaxat și atractiv.

Magazinul din Shopping City Suceava este al optulea din țară, brandul Mustang având reprezentanțe și în Brașov, Cluj, Sibiu, Timișoara, Târgu Mureș.

„Brandul Mustang provoacă pe oricine să iasă din anonimatul urbanului cotidian, să aibă îndrăzneala de a fi el însuși, încercând să-și descopere propriul stil”, precizează reprezentanţii Shopping City Suceava.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.