O bătrână de 86 ani a fost păcălită să schimbe bancnote de 100 lei uzate în altele cu acceaşi valoare, ocazie cu care victima a rămas fără 1300 lei.

Din declaraţia părții vătămate, polițiștii au stabilit faptul că în data de 31 iulie, în timp ce se deplasa spre domiciliu,  a fost abordată de o femeie, care  i-a spus că lucrează la o instituție publică din localitate şi astăzi este ultima zi în care se schimbă bancnotele de 100 lei uzate în altele cu aceeaşi valoare.

În acest sens, tânăra s-a oferit să însoţească persoana vătămată la locuinţa acesteia, unde bătrâna a scos și pus pe masă suma de 2700 lei, după care a părăsit încăperea pentru câteva clipe, timp în care tânăra a sustras suma de 1300 lei și motivând faptul că mai are treabă prin oraş, a părăsit domiciliul reclamantei. Ulterior, partea vătămată a constatat lipsa sumei de 1300 lei și a anunțat poliția.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autoarei şi recuperării prejudiciului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.