Sunt din ce în ce mai mulți oameni care aleg să-și petreacă serile la Talcioc Cultural, pentru că dincolo de meniul distractiv și serviciul bun, patronii locului au o aplecare spre surprize.

Aflaţi în trecere printr-un local cunoscut din Suceava la o cafea, am surprins în doar 10 minute trei convorbiri telefonice, care s-au încheiat cu propoziția care dă titlul acestui articol și ne-am decis să comentăm puțin asupra temeiului ei. De ceva vreme, patronii de la Fierărie şi Talcioc Cultural au manifestat o preocupare pentru spectacolele live, aducând pe scena celor două locații tot felul de reprezentații, de la teatru până la jazz progresiv, devenind astfel o adresă sigură pentru cei ce preferă să iasă din casă seara.

O listă a numelor perindate pe la Fierărie, și mai nou Talcioc Cultural, ar fi prea lungă pentru un articol de ziar, dar curioșii o pot găsi pe Facebook. Ce dorim să vă spunem este că, departe de a căuta profitul cu lumânarea, patronii aduc pe scene toate genurile de muzică, indiferent de numărul de fani, încercând să satisfacă cât mai multe gusturi. Sunt preocupați numai de calitatea spectacolului oferit, de aceea rareori se întâmplă ca o seară organizată de ei să nu meargă bine.

În timp, asta s-a concretizat într-un număr crescând de oameni care verifică programul afișat al acestor două locuri înainte de a-și face programul zilei, deoarece e normal să nu scapi un recital al unei trupe care trece prin Suceava maxim o dată pe an, dacă ești fanul tipului de muzică pe care îl cântă aceasta. Convorbirile despre care v-am vorbit aveau loc în ziua recitalului lui Pavel Stratan, care trece prin Suceava de 2-3 ori pe an. Astăzi, mai mult ca oricând, titlul articolului se potrivește, deoarece pe scena de la Talcioc suie Nicu Patoi, împreună cu un Platonic Band inedit, adică nimeni alții decât cei care au cântat în deschiderea concertului lui Joe Satriani de la Sala Palatului din București. Redacția SuceavaL!VE dă întâlnire amatorilor de blues, rock, jazz și funk diseară la Talcioc, și cum spectacolul începe la ora 20.00, vă sfătuim să sosiți mai devreme, sau să vă rezervați locuri, pentru a nu avea surprize.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.