Joi, 10 septembrie, în cadrul ședinței ordinare a Biroului Executiv al Organizației Județene a Partidului Social Democrat Suceava, s-a hotărât ca lucrările Conferinței Județene de Alegeri să aibă loc în data de 30 septembrie 2015.

Obiectivele prioritare pe termen scurt, la nivelul organizației județene, sunt câștigarea Consiliului Județean Suceava și a majorității localităților din județ.
În acest sens, întru-cât PSD are cel mai mare număr de aleși locali, primarii PSD în funcție vor candida pentru un nou mandat, iar în celelalte localități se vor efectua sondaje de opinie în vederea desemnării candidaților cu cele mai mari șanse de a fi aleși de către locuitorii municipiilor, orașelor și comunelor sucevene. În cazul municipiului Suceava, după 12 ani de guvernare locală de dreapta, vom intra în competiția pentru alegerea noului primar cu cea mai bună variantă capabilă să reprezinte interesele cetățenilor și să aducă municipiul Suceava la standardul european pe care îl merită.
În cadrul ședinței, președintele Cătălin Ioan Nechifor și-a exprimat intenția de a candida pentru un nou mandat la conducerea organizației județene precum și la Consiliul Județean Suceava, așa încât buna guvernare locală și națională să poată fi continuată.
Totodată, Biroul Executiv a votat în unanimitate propunerea către conducerea națională ca până la mijlocul lunii octombrie să aibă loc Congresul Național al PSD, așa încât data de 1 decembrie să poată fi începutul campaniei pentru alegerile locale din vara anului viitor.
Ioana Irimia
Purtător de Cuvânt al PSD Suceava

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.