În urma războiului mediac dintre președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur și președintele PSD Suceava, Ioan Stan, liderul PRO România Suceava, deputatul Ioan Cătălin Nechifor, le recomandă celor dintâi să facă un tur al județului și mai apoi să iasă cu declarații. De altfel, Nechifor le reproșează  lui Gheorghe Flutur și lui Ioan Stan că nu au făcut nimic în ultimii trei ani.

„Unii n-au ce face și trimit comunicate de presă războinice, din care citez două pasaje, unul pesdist și altul penelist:

„PSD Suceava susține că președintele Flutur, „așa cum îl cunoaștem cu toții” a început spectacolul electoral, spectacol care îl are ca regizor pe, nimeni altul decât președintele statului, șeful de facto al liberalilor, Klaus Johannis, iar ca actori în roluri secundare, parlamentarii PNL, iar scopul este colectarea de voturi pentru pușculița PNL.”

„Gheorghe Flutur, replică fulger la comunicatul PSD: Cu ce obraz veniți în județul Suceava domnilor de la PSD –ALDE știind că nu ați făcut nimic pentru suceveni? Vă aștept în teren să dați explicații! “

Culmea e că Împreună au dreptate!” 
N-au făcut nimic de 3 ani în Suceava!”, a scris deputatul Ioan Cătălin Nechifor pe o rețea de socializare.

Nechifor aduce în discuție problemele reale cu care se confruntă sucevenii și le recomandă celor doi șefi de partid să se întâlnească în teren.

„Le recomand să se întâlnească în teren la Holdița, pe Drumul Județean praf Frasin – Broșteni, sau la Ruși Mănăstioara, pe Drumul Județean praf Dolhasca – Suceava, sau la groapa de gunoi de pe Mestecăniș, sau, firește, la Centura Sucevei”, a declarat deputatul Nechifor.

În altă ordine de idei, Nechifor scoate în evidență numărul mare de proiecte care au fost făcute în timpul mandatului său la cârma Consiliului Județean Suceava și îi invită pe Flutur și pe Stan să ia exemplu.

„Ori poate vor să se vadă acolo unde eu am facut PROIECTE cu adevarat IMPORTANTE pentru Suceava, cât timp am fost președintele consiliului județean, între 2012 și 2016, cu sprijinul direct al premierului Victor Ponta și al comisarului european Corina Crețu:
1 Aerportul Suceava (2013-2015) singurul aeroport din țară reconstruit integral după revoluție, unde am adus compania Wizz Air pentru curse internaționale și Tarom pentru București 
2 Drumul Național Suceava – Botoșani (2013-2014) construit în doar 6 luni la o calitate incredibilă pentru România 
3 Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul județean Suceava (2014-2016) singurul astfel de proiect din țară, în afara celui de la Târgu Mureș
4 Centura de ocolire a Sucevei (2013-2015) 6 km, din totalul de 13, au fost dați în trafic. De atunci nu s-a mai construit niciun centimetru. 
5 Școala 4 din Vatra Dornei, campusul școlar “Ion Nistor” – Vicovu de Sus, campusul școlar de la Liceul cu Program Sportiv Suceava (2012-2015) 
6 TransRarău – unicul drum alpin de altitudine din România deschis pe timp de iarnă, legătura dintre Valea Moldovei și Valea Bistriței, singurul nou obiectiv turistic major construit în județ în ultimii 30 de ani
7 Cetatea de Scaun a Sucevei reabilitată și consolidată integral (2011-2016) proiect preluat la 23% și finalizat în vara anului 2016, cea mai amplă lucrare de reconstrucție de după proiectul realizat de arhitectul Karl Romstorfer în 1904. ……. și lista poate continua cu Muzeul de istorie Suceava, Strada Sucevei din Fălticeni, închiderea gropilor de gunoi din Suceava, Rădăuți, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Fălticeni, Gura Humorului, stații de epurare a apelor uzate și construirea de sisteme de apă potabilă în aglomerările urbane, mitingul aviatic Suceava Airshow…….

Voi ce ați făcut, băieți, de 3 ani încoace ?
Vă aștept între oameni!”, a precizat Ioan Cătălin Nechifor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.