Liderul Pro România Suceava, deputatul Ioan  Cătălin Nechifor, a făcut o analiză a alocării sumelor din fondul la dispoziția Consiliului Județean Suceava și  a precizat că împărțeala s-a făcut din pix  pentru cele 114 localități ale județului.

„La masa bogaților din PNL s-au dat 19,066 milioane, iar la restul lumii doar 8,250 milioane. PNL și-a tras partea leului, adică 70%, iar la restul, la PSD, niște firmituri, după cum urmează: 23 localități câte 50 mii; 25 localități câte 100 mii; 3 localități câte 200 mii; 7 localități câte 300 mii; o localitate – 400 mii și 3 localități câte 500 mii”, a explicat liderul Pro România Suceava, Ioan Cătălin Nechifor.

Acesta a adăugat că de remarcat este că toate localitățile PNL primesc măcar 200 mii lei (excepție Scheia și Satu Mare, câte 100, dar au venituri proprii mari).

„Iar la unele dintre localitățile în care primarii PSD au primit mai mult de 100 de mii, mă gândesc că ar putea fi și o schimbare de culoare de tricou, din roșu în galben. Așadar, iată ce ne așteaptă în județ în urmatorii 4 ani, asta dacă unii chiar nu se trezesc la realitate și nu fac ceea ce trebuie pentru a asigura, cât de cât, o normalitate”, a adăugat deputatul Nechifor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.