Ministrul Transporturilor îi răspunde deputatului Pro România, Ioan Cătălin Nechifor, la o interpelare referitoare la trenurile care circulă pe ruta București – Vatra Dornei și retur.

„L-am întrebat la finalul anului trecut pe ministrul transporturilor despre întârzierile repetate ale trenurilor care circulă pe ruta Bucuresti – Vatra Dornei și retur, pentru că foarte rar se întâmplă să ajungă conform mersului trenurilor, fiind situații când întârzierea depășea chiar și 75 de minute”, a declarat parlamentarul sucevean.

Potrivit acestuia, în răspunsul primit, se comunică faptul că în doar șase luni, CFR a înregistrat deja trei ani de întârzieri.

„Am primit răspunsul, prin care mi se comunică faptul că minutele de întârziere înregistrate pentru trenurile de călători în perioada iunie – noiembrie 2018 sunt de 1.624.577 minute – cu o medie de 5,78 minute/ tren, la nivel național, în timp ce, pentru trenurile de pe ruta București – Vatra Dornei, întârzierea cumulata este de 5 000 de minute pentru ultima jumătate de an. Asta în condițiile în care exista doar o pereche de trenuri pe zi, unul pleacă, respectiv celalalt vine”, a conchis Nechifor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.