Printr-un comunicat de presă, conducerea PSD a anunțat că în ședința de ieri, Comitetul Executiv al partidului a hotărât cu unanimitate de voturi, să îl susțină pe Cătălin Ioan Nechifor, pentru candidatura la funcția de Președinte al Consiliului Județean Suceava în alegerile locale din 2016.

Cătălin Nechifor, președinte Consiliul Județean SuceavaTotodată, Comitetul Executiv al PSD Suceava a propus spre validare Comitetului Executiv Național al PSD candidatura Președintelui PSD Suceava în vederea obținerii unui nou mandat în fruntea Consiliului Județean Suceava.

„În cadrul ședinței de Birou Politic Permanent s-a făcut o analiză a tuturor colegiilor cu privire la candidații pe care Partidul Social Democrat Suceava îi recomandă și susține în vederea câștigării alegerilor locale din iunie 2016, astfel au fost stabiliți în cele 114 localități candidații de primari și lista consilierilor locali. În acest sens, PSD Suceava a realizat în această perioadă  liste de semnături pentru susținerea aleșilor locali, deschise oricărui cetățean”, se arată în documentul citat.

Totodată, s-a stabilit și un calendar de acțiuni pentru perioada următoare, astfel încât candidații PSD Suceava să intre în contact cu alegătorii pentru a le face cunoscut atât programul politic cât și cel administrativ.

„Obiectivul principal al Partidului Social Democrat Suceava este câștigarea alegerilor locale din iunie 2016 prin promovarea unei campanii fără atacuri, cu mult bun simț și cât mai aproape de cetățeni în vederea continuării proiectelor demarate până în prezent în județul Suceava  care răspund nevoii sucevenilor”, a precizat Ioana Irimia, purtător de cuvânt al social democraților suceveni.

La categoria Diverse, Biroul Politic Permanent al PSD Suceava a luat act de demisia din calitatea de membru de partid a lui Constantin Boliacu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.