Fostul președinte al Consiliului Județean Suceava, consilierul județean PSD, Ioan Cătălin Nechifor, a dorit să clarifice un subiect cu care, actualul președinte al Consiliului Județean, Gheorghe Flutur, se laudă în presă.

nechifor si flutur„ Văd că există o plăcere maximă de a lansa curse, de a primi turiști, cu sau fără bucium. Cursele acestea n-au picat din cer. N-au venit cei de la Wizz Air la noi pentru că nu aveau un alt loc, în altă parte. Aceste curse au fost negociate și de mine personal și de mulți oameni care lucrează în aeroport, timp de peste un an, până în iarnă, când am semnat contractul. Personal am fost la Budapesta, la Brașov, la București, pentru a purta discuții și mă bucur că am reușit să îi convingem să vină pe Suceava. I-am convins când le-am arătat exact chestiunea cu Terminalul 2 și i-am convins că la Suceava avem un plan serios, avem viziune”, a declarat consilierul județean, Ioan Cătălin Nechifor.

Acesta s-a arătat deranjat de faptul că, Gheorghe Flutur iese cu declarații prin care arată că avioanele sunt pline pe aeroportul sucevean, însă uită să amintească că acest fapt nu i se datorează.

„ Eu știu un singur lucru: că Flutur se pricepe la golit avioanele. Să nu uităm că în 2011 cei de la Blue Air au plecat de pe Suceava și cei de la , la fel. În materie de aviație, deocamdată, Flutur nu are foarte multe de demonstrat. Poate se price la zburat mai bine ca mine, însă, deocamdată el doar a închis două curse”, a conchis Nechifor.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.