Deputatul PRO România, Ioan Cătălin Nechifor, este de părere că bugetul nu va fi promulgat în luna februarie, întrucât Liviu Dragnea, președintele PSD, încearcă să tragă de timp pentru a-și satisface dorințele. Se pare că interesele personale ale unora de la vârful PSD sunt mult mai importante decât soarta românilor care i-au ales. Fără un buget promulgat la nivel național lucrurile vor bate pasul pe loc și la nivel local, astfel, investițiile importante din multe localități din țară, precum și din județul Suceava vor fi blocate.

„Poate că unii au mers după fenta  lui Liviu Dragnea, a driblat cu bugetul serviciilor, a pasat cu sănătatea, cu satele pe care le scoate din noroi și cu copilașii țărișoarei. A și centrat cu noile partide construite de securiști și a mai lăsat-o în offside pe Viorica cu amnistia și grațierea. De fapt, Liviu Dragnea trage de timp. În niciun caz nu dorește sa treacă repede bugetul. Doar a întârziat deja 3 luni, iar acum câteva nopți își pozau viitorul care sună bine. Motivul e simplu și l-am mai spus vineri: bugetul se aplică în luna imediat următoare publicării în monitorul oficial”, a precizat deputatul Ioan Cătălin Nechifor.

În ceea ce-l privește pe președintele Klaus Iohannis, se pare că Dragnea intenționează să-l scoată din joc. Astfel, dacă planurile PSD-ului ar fi duse la capăt cu succes, președintele României ar putea pleca de la Cotroceni.

„Iar lucrurile sunt simple: tăierea bugetelor avizate de CSAT îl obligă pe Iohannis să retrimită bugetul în Parlament, asta înseamnă reluarea discuțiilor, iar practic promulgarea va putea fi făcută abia în martie. Așadar 3 luni au fost salvate, iar vinovatul de serviciu va fi Klaus, căruia deja îi pregătesc dosarul pentru înaltă trădare. Tradus, asta înseamnă că Liviu Dragnea va avea potențial să intre în turul 2 fără președintele în exercițiu”, a conchis deputatul Ioan Cătălin Nechifor.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.