Președintele Pro România Suceava, deputatul Ioan Cătălin Nechifor, a declarat într-o conferință de presă că din situația actuală de pe scena politică suceveană reiese tot mai mult că relația dintre Gheorghe Flutur și primarul municipiului Suceava s-a schimbat și nu în bine.

„Văd că lucrurile se resetează la Suceava. Este vizibilă distanțarea dintre Gheorghe Flutur și Ion Lungu și pare adevărat zvonul că s-a rupt lanțul prieteniei dintre cei doi. Probabil că lucrurile vor fi mai clare în viitorul apropiat. Cred că e normal ca după alegerile de anul acesta, când vin alegerile locale, să avem un primar și o echipă care să schimbe orașul în bine”, a declarat Nechifor.

De alfel, în spațiul public au tot apărut în ultima vreme mai multe zvonuri potrivit cărora managerul Spitalului Județean Suceava, Vasile Rîmbu,  ar putea fi un potențial candidat al PNL la Primăria Suceava.

Acesta însă a declarat că exclude această variantă și chiar dacă își va duce la bun sfârșit toate planurile de dezvoltare și modernizare de la spital nu va opta pentru varianta candidaturii.

„Dacă termin tot la spital, mai fac unul”, a spus zâmbind Rîmbu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.