Președintele PRO ROMÂNIA Suceava, deputatul Ioan Cătălin Nechifor, și-a exprimat mulțumirea pentru toți cei care, pe 10 noiembrie, au votat Mircea Diaconu și a făcut o analiză a perioadei politice următoare.

Acesta a comparat timpul ce va veni cu perioada de glorie a președintelui PNL Suceava, Gheorghe Flutur, din anii 2008-2012.

„La Suceava lucrurile vor fi complicate și eu am mai spus asta. Gheorghe Flutur domină piața politică, umblă după primari și mă tem că vorbim, din nou, despre acceptarea unui lider autoritar și acest lucru nu are cum să fie bun. Până la urmă democratic îi alegem pe cei care ne conduc și tot democratic îi vom da jos.  Este important că pentru cei de stânga există o alternativă: PRO ROMÂNIA. Îi rog să țină cont de această opțiune pentru că nu vor fi ani ușori, ci vor fi cum au mai fost și în perioada 2008-2012. Mă refer la faptul că atunci banii erau dați doar din pix, controalele erau la ordinea zilei și teroarea era instaurată. Noi suntem aici pentru cei care cred că România merită o șansă”, a mai transmis președintele PRO ROMÂNIA Suceava.

Nechifor a mai declarat că din discuțiile pe care le-a avut în teritoriu, cu primarii, a reieșit că, inclusiv cei liberali, se tem de ce va urma.

catalin nechifor pro romania

„Partea distractivă este că se tem și primarii din PNL și spun unii dintre ei că măcar cei de la PSD le-au crescut salariile și lor, și celor din primărie. De asemenea, le-au dat proiecte fără să țină cont de culoarea politică. Este trist,  iar ultimele alocări financiare au demonstrat asta. S-au dat aceiași bani  localităților  total diferite ca populație și nevoi, iar la primarii PNL li s-au dat mult mai mult”, a mai subliniat Nechifor.

În încheiere Nechifor a transmis că îi așteaptă pe toți cei care își doresc o altfel de politică să facă parte din echipa PRO ROMÂNIA.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.