Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a afirmat astăzi, 1 august, că este mulţumit de starea drumurilor din judeţ şi că până la finalul sezonului cald se vor finaliza toate lucrările pe aceste sectoare de drum.

“Suntem într-o perioadă în care se aşează anumite lucruri. În perioada imediat următoare vom avea decisă şi licitaţia pentru ceea ce înseamnă întreţinerea şi modernizarea drumurilor judeţene. Mai este puţin de lucru şi sper să găsim o formulă favorabilă judeţului, să găsim o companie puternică, o companie care să asigure acest proces atât de important, şi anume întreţinerea drumurilor judeţene atât pe timp de vară, cât şi pe timp de iarnă. Bineînţeles că ne referim aici şi la plombări, marcaje deszăpezire, şi nu în ultimul rând modernizare. Asta pentru că şi în acest an şi anul viitor, avem pregătite resurse financiare aşa încât să putem să facem mai multe pentru situaţia drumurilor judeţene care o avem în prezent”, a declarat Nechifor.

Acesta a vrut să le mulţumească tuturor celor care s-au implicat şi a explicat faptul că aproximativ toate sectoarele de drum judeţean sunt plombate şi nu mai există trasee cu dificultăţi. “Am reuşit cu bugetul alocat să facem lucrări. De la 1 octombrie vom începe o nouă abordare pe o structură multianuală şi sper ca această filisofie să ne ajute, aşa încât în perioada următoare să putem angaja şi alte cheltuieli şi să atacăm alte tronsoane de drumuri”, a încheiat Nechifor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.