Cătălin Nechifor a declarat astăzi că documentul depus de ARD Suceava la Prefectură este un autodenunţ la ceea ce a făcut PDL cât timp a fost la guvernare.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava şi-a început conferinţa de presă de astăzi vorbind despre proiectele propuse de Gheorghe Flutur, liderul democrat liberalilor suceveni, că este de neînţeles cum acesta promite că va face ca senator de opoziţie ceea ce nu a făcut ca preşedinte al CJ Suceava şi lider al partidului de guvernământ. „Promite autostradă, piaţă, locuri de muncă. Flutur vrea să facă tot ce nu a făcut ca preşedinte al Consiliului Judeţean. Nu ştiu cum va face asta, atât timp cât nu a făcut cât a avut Guvernul de partea sa”. 

Apoi şeful administraţiei a trecut în revistă cele şase luni de când este la conducerea Consiliului Judeţean, precizând că atunci când a venit la conducere a găsit o problemă majoră, cea a gunoiului menajer, pe care a gestionat-o împreună cu factorii locali de decizie dar şi cu implicarea Ministerului Mediului.

Un alt aspect reliefat de Nechifor a fost groapa ecologică de la Moara.

„Vom aloca resurse financiare pentru legăturile teritoriale, acele drumuri, care duc către Moara şi Pojorâta, pentru ca sucevenii să plătească un preţ foarte mic pentru gunoiul menajer” a declarat Cătălin Nechifor.

Al treilea punct atins de Nechifor a fost restabilirea relaţiilor pe care Suceava le avea cu oraşele cu care era înfrăţit.

„Într-o altă dinamică a lucrurilor am reuşit sa continuăm programele culturale din judeţ, plus am făcut două noi activităţi, este vorba de Târgul de Turism şi Mitingul Aviatic”.

Trecerea în revistă a acestor realizări nu este întâmplătoare deoarece astăzi, 8 noiembrie, liderul PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat într-o conferinţă de presă că a depus la Prefectura Suceava un document în care arată promisiunile făcute de USL şi realizările celor  şase luni de guvernare. „Sunt şase luni de guvernare Ponta. ARD Suceava a depus la Prefectură un material pe patru capitole, o radiografie a guvernării de şase luni. Atragem atenţia asupra minciunilor dovedite, peste 30 până acum, de la ce au promis, la ce au făcut”, a spus Flutur, care a menţionat că un capitol se referă la abuzurile la statul de drept.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.