Senatorul PSD, Neculai Bereanu, ramane alaturi de Victor Ponta. Alaturi de el, si ceilati membrii ai partidului social-democrat, considera ca Victor Ponta trebuie sa ramana in fruntea guvernului.

„Ca Senator si Vicepreşedinte al Organizatiei PSD Suceava, , doresc sa aduc in atentia opiniei publice că organizaţia PSD Suceava cât şi parlamentarii PSD din Judeţ sunt convinşi că Preşedintele PSD, Victor Ponta, trebuie să-şi continue activitatea în fruntea guvernului.
Dacă nu vrem o criză politică care să genereze instabilitate şi care să afecteze pe termen lung rezultatele guvernării din ultimii trei ani care au condus la creştere economică, cel mai bine este ca actualul guvern să-şi continue activitatea”, a subliniat senatorul social democrat.
Bereanu considera ca politica este facuta de politicieni si ca majoritatea parlamentara este cea care decide primul ministru.
„Organizaţia PSD Suceava, cei şapte parlamentari PSD din Judeţul Suceava, consideră că majoritatea parlamentară actuală este solidă şi sprijină actualul guvern condus de Victor Ponta.

Victor Ponta trebuie să se bazeze pe sprijinul întregului partid, pe întreaga coaliţie de guvernare şi să continue să pună în aplicare programul de guvernare care să ducă spre prosperitatea fiecărui român”, a declarat Neculai Bereanu, senator PSD.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.