Welcome to Saint Tropez!!! Piscină pe străzile din Suceava în plină toamnă. ACET Suceava îşi face treaba ca de obicei. Adică deloc. După 3 ore de pierderi masive de apă, aceştia nu erau nici sesizaţi, nici autosesizaţi. De ce să se autosesizeze dacă oricum sucevenii plătesc apa?

Suceava. Municipiul reşedinţă de judeţ. Oraş european. Administraţie “vie”! Proiecte europene. Proiecte locale. Toate acestea probabil că le-aţi auzit şi dumneavoastră de nenumărate ori. Vă prezentăm în următoarele imagini şi cuvinte care este realitatea, de fapt. Vă explicăm de ce facturile dumneavoastră la apă sunt atât de mari, din cauza cui ajungem noi să plătim lunar sume colosale pentru servicii şi cine sunt vinovaţii care îşi îngraşă conturile pe banii “prostimii”. Adică ai sucevenilor, pentru că nu întâmplător am folosit cuvântul de mai sus. Ei aşa ne văd. Doar în campaniile electorale mai apleacă urechea şi fac promisiuni deşarte. În rest, preţ de patru ani, ne batjocoresc. Cu zâmbetul pe buze.

Aseară, preţ de aproximativ 3 ore, intersecţia din faţa Primăriei a fost spălată bine de apa pe care noi o vom plăti la următoarea factură. O ţeavă a explodat practic aruncând celebrele pavele în aer, iar apa a inundat toată zona. Bineînţeles că nu am reuşit să îi contactăm pe cei din conducerea ACET. Voiam doar să ne răspundă la întrebările: cine plăteşte pierderile? De ce nu s-au autosesizat? Cum este posibil ca nişte conducte recent schimbate să cedeze? Însă fiind vineri, probabil că nu s-a considerat de cuviinţă să se mai muncească la ACET!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.