Șapte autospeciale cu apă și spumă de la detașamentele de pompieri din Buzău și Râmnicu Sărat și de trei ore au fost nevoie pentru stingerea incendiul produs la locomotiva unui tren Regio care circula pe ruta Mărășești-Buzău.

Chiar și în acest moment sunt sute de suceveni și botoșeneni în trenul care a fost oprit la Buzău după ce a luat foc o locomotivă. De la ora 19 sunt toți în gara Buzău, în vagoane și suportă greu bătaia de joc și indiferența autorităților care nu spun nimic.

„Nimeni nu știe  când pleacă trenul spre Focșani – Bacău – Suceava sau cât mai stăm în gara Buzau. Sunt tot felul de zvonuri, nimeni de la CFR nu ne spune nimic  iar “nașii” sunt un fel de acar Păun care repeta la infinit placa aia cu incendiul și ridică din umeri. Sunt în tren mulți părinți cu copii mici, mulți tineri care au venit în țara de la lucru de peste hotare” a spus un călător.

De două ore și jumatate nu li se spune nimic oamenilor, care stau blocați în gara Buzău. Indiferenta CFR-ului este maximă.

Cei care vin de la muncă din afară și mamele cu copii sunt, alaturi de niște studenți, printre cei mai vocali. Unii iau în calcul să plece, să ceară banii de bilet și să caute o altă alternativă. Cel mai frustrant este că foarte multe trenuri au tot plecat din gară, nu și cel de la București spre Suceava (IR 1659).

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.