Trăim cu un scop bine stabilit, ca în plan personal să cunoaștem satisfacția de a deține o casă, un cămin, un loc pe care să îl numim cu drag acasă. Investiția într-un imobil vine la pachet cu o responsabilitate financiară și, în plus, cu așteptări mari legate de confort și siguranță. Știi deja ce îți place și ce nu și îți dorești ca apartamentul ce îl vei achiziționa să fie amplasat într-un loc liniștit, într-o zonă bună a orașului, poate chiar în centrul acestuia. Să aibă loc de parcare, să aibă în apropiere zone de interes, să fie ideal pentru o familie, planul de viitor a oricui. Toate aceste preferințe îți poartă pașii spre complexul rezidențial Avanera. Încă în fază de construire, Avanera este unul dintre cele mai ambițioase proiecte imobiliare marca Trutzi Real Estate.

Avanera este fix în centrul Sucevei

Locația este una avantajoasă, în inima unui centru urban de unde aveți acces imediat la zone de interes, instituții, parcuri, centre comerciale etc. Sunteți practic în imediata apropiere de primărie și universitate, la câteva minute distanță de școli și grădinițe, de supermarketuri sau stații de mijloc de transport în comun.

Ajungeți rapid la o locație de interes, iar ceea ce pare o reală provocare a omului modern, aceea de a găsi un loc de parcare la întoarcerea acasă, la Avanera înseamnă o organizare ca la carte. Asta pentru că un total de 850 de locuri de parcare, subterane și exterioare, au fost gândite tocmai pentru a avantaja viitorii proprietari. Iar pentru cei care dețin mașini electrice desigur că va exista și stație de încărcare pentru astfel de autovehicule.

Timpul este cel mai prețios – investește în stilul tău de viață, nu doar într-un apartament!

Avanera își propune să fie acel tip de complex rezidențial ce creează o comunitate în care locatarii să aibă parte de liniște, confort, siguranță. De aceea, în interiorul complexului se vor regăsi spații de petrecere a timpului liber, mult spațiu verde, loc de joacă pentru copii, supermarketuri de asemenea. În completare cu o locație sigură, cu un mediu baby friendly, un loc sigur pentru familii și familii cu copii, Avanera depășește așteptările și surprinde.

Toate facilitățile acestui cartier și toate experiențele oferite sunt completate de cel mai important lucru: salvarea timpului. Fără grija locurilor de parcare, fără grija perimetrului în care cei mici se joacă, fără timp pierdut pentru a ajunge la o locație de interes, Avanera va marca diferența între a locui într-un bloc oarecare și avantajul de a locui într-un complex rezidențial. Și nu unul oricum, ci unul cu facilități pe gustul omului modern.

Apartamentul ideal pentru tineri și seniori sau pentru cei care își doresc un trai liniștit

În cadrul complexului Avanera, în cele 3 clădiri de apartamente, vor exista tipologii de apartamente atât de diferite, întocmai pentru a mulțumi toate preferințele. De la studenți, tineri, la cei care caută chirie sau doresc să devină proprietari, la cei în căutare de apartament generos în care să locuiască cu familia extinsă și până la cei care doresc viața într-un penthouse, Avanera le cuprinde pe toate: apartamente cu 2, 3 sau 4 camere.

Toată zona va fi securizată, accesul va fi controlat pe baza unor sisteme moderne, cu supraveghere video inclusă, pază umană și cu limitatoare de viteză. Siguranța celor care vor locui aici este asigurată.

Avanera este în plin proces de construire. Prima etapă a proiectului și totodată prima clădire înaltă de 50 de metri și dotată cu 3 lifturi, dintre care unul panoramic, urmează fie finalizată în iunie 2023. Puteți observa în detaliu apartamentele cu 2, 3, 4 camere sau penthouse-urile situate la etajele superioare – 14 și 15 – într-o versiune de tip machetă a acestui amplu și inedit proiect. Aceasta este expusă în cadrul biroului de vânzări – aflat pe strada Universității 9, unde programul de funcționare este de luni până vineri între orele 9-16.

Contact:

0756 035 064

contact@avanera.ro

Strada Universității număr 9

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.