Grija pentru ca cei mici să beneficieze de condițiile necesare privind creșterea și o dezvoltare corespunzătoare este prioritară și omniprezentă. Oricine a trecut prin bucuria de a primi un nou membru în sânul familiei știe că este o grijă naturală, care se resimte de altfel în orice decizie trebuie luată cu privire la orice este de influență privind creșterea celor mici.

Pentru că în primii ani de la naștere bebelușii au nevoie de o atenție aparte, părinții trebuie să se asigure că nu riscă în nici un fel să pună în pericol sănătatea acestora. Pe lângă o îmbrăcăminte adecvată, hrană ori de câte ori este necesar, aceștia trebuie să se asigure că investesc într-un pătut care îi poate oferi copilului atât posibilitatea de a dormi în confort, cât și siguranța că își va forma o poziție corectă a corpului, respectiv că va favoriza o dezvoltare sănătoasă a coloanei.

Pentru că alegerea pătuțului este o provocare uriașă, aceștia sunt întâmpinați de Nichiduță – magazin online special dedicat copiilor, cu modele numeroase de pătuțuri pentru copii, testate și certificate. Rămân întotdeauna o alegere inspirată pătuțurile din lemn, însă o soluție mai modernă spre care părinții de asemenea moderni își îndreaptă atenția este a pătuțurilor pliabile.

Avantajele pătuțurilor pliabile de la Nichiduță

Ideale pentru un somn fericit al copiilor, pătuțurile pliabile sunt o alegere potrivită din mai multe motive. O confirmă și cei care au cumpărat astfel de articole pentru copii lor: „dupa multe cautari am gasit si patutul potrivit, cel pliabil de la Nichiduță”, ”pătuțul pliabil cu două nivele de la Nichiduță e făcut parcă special pentru băiețelul meu”.

Practice și sigure, pătuțurile ce alcătuiesc portofoliul magazinului Nichiduta.ro se pliază pe o serie de caracteristici, care le fac esențiale pentru fericirea micuților.

  • Se regăsesc într-o diversitate de culori, modele și vin cu accesorii ce fac mai plăcută și ușoară misiunea de a fi părinte
  • Prezintă o instalare facilă și se transportă la fel de ușor
  • Unele modele prezintă posibilitatea de a fi transformate în țarcuri de joacă pentru copii
  • Există modele ce vin dotate cu roți, astfel putând fi mutate fără efort dintr-un loc în altul
  • Au caracter compact, depozitarea se realizează simplu, prin pliere
  • Au huse detașabile, ce favorizează o igienă mereu impecabilă
  • Nu există riscul ca micuții să se prindă între gratiile pătuțului întrucât sunt inexistente
  • Costurile sunt rentabile, deci accesibile unui public vast – orice copil merită un pătuț confortabil, în care somnul este mereu dulce
  • Prezintă pereți textili cu tot felul de imprimeuri simpatice, care induc copiilor pozitivism și o stare generală plăcută

Desigur, ca orice alt articol pentru copii, acesta vine alături de instrucțiuni privind atât montarea, cât și întrebuințarea. Necesită verificări periodice nepretențioase, ceea ce îl face mereu o alegere inspirată. Pe cât este de practic, pe atât este de comod, ceea ce face o astfel de investiție cu atât mai avantajoasă.

Varietatea de modele care se regășește în portofoliul magazinului online dedicat copiilor, dar care se adresează părinților – Nichiduta.ro, face ca totul să fie mai simplu și mai ușor.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.