Duminică, 28 iunie, la  ora 2119, lucrătorii SPR 13 Bălcăuţi, au fost sesizați prin SNUAU 112 de către numitul A.V., de 59 ani, din comuna Grămeşti, despre faptul că, în jurul orelor 14:00, a găsit autoturismul său marca VW Golf, pe un teren viran pe raza localităţii Badragi, având unele avarii în partea din faţă.

S-a stabilit că sâmbătă, în jurul orelor 19:00, A.V. a fost solicitat de către vecinul său F.D, de 42 ani, din com. Zamostea, pentru a-l transporta cu autoturismul până la un magazin din com Zamostea, pentru a face nişte cumpărături.

Apelantul a parcat autoturismul în proximitatea magazinului, lăsând cheile în contact. Ulterior, în jurul orelor 22:00, bărbatul a constatat că autoturismul nu se mai afla în locul respectiv, iar vecinul său, F.D. plecase.

În ziua următoare, respectiv în data de 28.06.2020, A.V.  a fost anunţat de o femeie că pe un teren viran se află autoturismul său, aceasta precizând faptul că a văzut cum acel autoturism a fost condus de F.D., pe câmp, după care a fost abandonat.

În urma deplasării la locul indicat, A.V. şi-a găsit autoturismul avariat, respectiv aripă stânga faţă înfundată, bară faţă dislocată uşor, motiv pentru care a sesizat organele de poliţie.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”furt în scop de folosinţă” și „distrugere”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.