Plt.adj. Doru Boca, cel care a „încălțat” un șofer de TIR, după ce acesta a rămas fără bocanci, în urma unui accident rutier, a impresionat o țară întreagă. Gestul său a fost răsplătit de un bărbat din Sebeș, care i-a oferit pompierului două perechi de bocanci.

„Am povestit întâmplarea, iar efectele nu s-au lăsat așteptate. Și vă mulțumim, inclusiv în numele lui Doru, pentru vorbele frumoase transmise!
Mai mult decât atât, la o zi-două după întâmplare, am primit un mesaj privat pe pagina noastră, de la domnul Ioan Irimie, din Sebeș, Alba, care a dorit să răsplătească gestul făcut de Doru. Astfel, acesta a făcut un colet nu cu una, ci cu două perechi de încălțăminte, una impermeabilă, iar a doua pentru intervenții, anunțându-ne că-l va expedia în aceeași zi…
Zis și făcut! A doua zi, l-am fotografiat pe Doru, cu bocancii care s-au întors la el, gestul său fiind răsplătit îndoit.
Îi mulțumim d-lui Ioan Irimie pentru inițiativă și sperăm ca Doru să se bucure de ei, iar dacă va mai fi cazul, suntem convinși că îi va dărui mai departe, oricărui semen aflat în necaz!
Pentru că… DAR DIN DAR SE FACE RAI!”, a scris, pe Facebook, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență „Bucovina” Suceava, Alin Găleată.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.