Sucevenii se înscriu pe listele de vaccinare pentru a se imuniza împotriva coronavirusului. Astfel că, la unele centre din județul Suceava sunt sute de persoane pe listele de așteptare. De exemplu, potrivit Platformei naționale de vaccinare, la Centrul de la Școala Gimnazială „Miron Costin” din Suceava  s-au înscris 1.129 de persoane pentru serul Pfizer, în timp ce la centrul de la Gura Humorului s-au înscris 74 de oameni.

De asemenea, la Centrul de la Dolhasca s-au înscris 51 de persoane, la Broșteni 6 persoane, la Vatra Dornei 9 persoane, la Șcheia 14 persoane, la Salcea  6 persoane iar la Centrul de la Marginea  12 persoane. Trebuie precizat că în toate aceste centre se utilizează vaccinul Pfizer

Pe de altă parte, pentru imunizarea cu serul Moderna sunt înscrise 18 persoane la centrul amenajat în municipiul Fălticeni, 175 de persoane la centrul de la Iulius Mall Suceava și nicio persoană la centrul de la Casa de Cultură „Mihai Teliman” din Siret.

În ceea ce privește vaccinarea cu serul produs de Astra Zeneca, niciun sucevean nu vrea să se vaccineze cu acesta, drept dovadă că toate locurile disponibile în aceste centre de vaccinare au rămas nerezervate.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.