Premierul Nicolae Ciucă a transmis, luni, un mesaj cu prilejul Zilei Naţionale a Tineretului, în care afirmă că tinerii sunt o sursă reală de inspiraţie, optimism şi principala resursă a ţării noastre şi a societăţii din care facem cu toţii parte. Şeful Executivului îi încurajează pe tineri să îşi proiecteze un viitor în România şi să îşi folosească curajul, perseverenţa şi creativitatea pentru a-şi atinge aspiraţiile aici, în ţară.

„De Ziua Naţională a Tineretului, vreau, în primul rând, să vă felicit pentru civism şi solidaritate şi să vă mulţumesc tuturor pentru idei, iniţiative şi implicare. An European al Tineretului, 2022 ne oferă ocazia de a mobiliza energiile noastre la nivelul întregii Uniuni, care ne dă şansa de a studia, munci şi călători în deplină libertate”, spune premierul în mesaj.

Potrivit lui Nicolae Ciucă, ”primul lucru pe care îl observă când lucrează cu tinerii este motivaţia puternică de a veni cu soluţii simple şi inovatoare la problemele cu care ne confruntăm cu toţii, fie în societate sau administraţie, fie la locul de muncă sau în diverse situaţii de viaţă”.

„Sunteţi o sursă reală de inspiraţie, optimism şi principala resursă a ţării noastre şi a societăţii din care facem cu toţii parte. Vă încurajez să vă proiectaţi un viitor în România şi să vă folosiţi curajul, perseverenţa şi creativitatea pentru a vă atinge aspiraţiile aici, în ţară. La mulţi ani!”, mai scrie prim-ministrul.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.