Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a avut o întrevedere, miercuri, cu reprezentanţii Confederaţiei Patronale „Concordia” şi ai Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) la care au discutat despre modificările şi măsurile fiscale plănuite de coaliţia de guvernare. Şeful Senatului a adăugat că măsurile viitoare nu trebuie să afecteze climatul investiţional şi locurile de muncă din mediul privat.

„Am avut, astăzi, o întâlnire cu reprezentanţii Confederaţiei Patronale’Concordia’ şi ai Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR). Dialogul cu mediul de afaceri este obligatoriu înainte de a susţine orice fel de modificări fiscale. Doar în acest mod putem şti punctul de vedere al companiilor care generează venituri bugetare, pentru a determina ce măsuri se pot lua în perioada următoare fără a afecta climatul investiţional şi locurile de muncă din mediul privat”, a scris Nicolae Ciucă, miercuri pe Facebook.

Liderul PNL a mai spus că în discuţia de miercuri a fost confirmat un punct de vedere la care PNL ţine foarte mult şi anume faptul că „mediul de afaceri trebuie să rămână cel puţin la fel de puternic pentru a putea reprezenta în continuare motorul dezvoltării României”.

„De asemenea, nu ne dorim să afectăm, în niciun fel, veniturile sau puterea de cumpărare ale românilor şi nici capacitatea companiilor de a-şi desfăşura activitatea în bune condiţii şi a face noi investiţii. Aşa cum ne-au spus astăzi şi partenerii de dialog, mediul de afaceri doreşte un cadru fiscal predictibil şi echilibrat, care să asigure stabilitatea necesară depăşirii unor perioade de criză şi să ofere premise pentru o creştere economică susţinută. Este, de altfel, şi viziunea Partidului Naţional Liberal şi obiectivul pe care îl are în vedere în toate negocierile din această perioadă”, a completat Ciucă, potrivit psnews.ro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.