Candidatul USB la Primăria Capitalei, Nicușor Dan a dat cărțile pe față. Acesta a vorbit de legăturile pe care le are cu miliardarul George Soros și a răspuns tuturor acuzațiilor dușmanilor. Cum i­-a finanțat miliardarul campania electorală?

nicusor dan

E un mecanism pe care oamenii trebuie să îl înțeleagă. Există o Fundație Soros care contribuie la o altă fundație, CEE Trust, unde contribuie și Fundația Ford, Fundația Marshall și multe alte fundații americane foarte prestigioase. Această fundație vine cu niște bani în România la o altă fundație, FDSC (Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile n.r.), iar aici asociații cum e a noastră participă la concursuri de proiecte. Nu sunt bani pe care Soros îi dă în mână cuiva”, a spus Nicușor Dan, la Antena 3.

Sunt oameni care fac proiecte, cum a fost în cazul nostru să învățăm ONG­-urile să facă o activitate în urbanism, construcții, partajarea spațiului verde și al patrimoniului, și un board care nu are nicio legătură cu Soros și care atribuie bani asociațiilor în mod contractual”, a mai spus Nicușor Dan.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.