La acest moment, circulația pe drumurile naționale din zona Moldovei se desfășoară normal, fără restricții sau blocaje cauzate de starea vremii. Pe timpul nopții, la nivelul DRDP Iași s-a intervenit cu 18 autoutilaje și s-au răspândit 55 tone de material antiderapant.

Carosabilul este în mare parte uscat în județele Iași, Vrancea, Suceava, Vaslui Botoșani și Galați. În rest, acesta este umed, cu porțiuni izolate de zăpadă frământată în strat de maximum 2 cm pe DN 2 (Adjud-Sascut), DN 18 (Șesuri – Iacobeni), DN 2E (Marginea – Suceava), DN 24D (jud. Galați), DN 17 (Poiana Stampei – Argestru, jud. Suceava), DN 17B (Vatra Dornei – Rusca, jud. Suceava).
Starea carosabilului, detaliată pe județe
Iași: carosabil uscat cu sectoare umede, temperatură – 3 grade;
Galați: Carosabil uscat, cu viscol la sol și porțiuni cu zăpada frământată pe DN 24D, temperatura aerului – -8 grade;
Suceava: viscol la sol pe DN 2E – Păltinoasa-Marginea, zăpadă frământata 0-1cm pe DN 17 (zona Vatra Dornei) și DN 18 (Cârlibaba), carosabil uscat cu porțiuni umede, în rest; temperatura cuprinsă între -6 și -3 grade;
Vaslui: carosabil uscat, temperatura -7 grade;
Botoșani: ninge slab, temperatură – 2 grade;
Vrancea: Carosabil uscat, fără precipitații, temperatura – 9 grade (Focșani);
Neamț: carosabil uscat cu porțiuni umede, viscol pe DN 15D și DN 15C, temperaturi cuprinse între -8 și -1 grad, fără precipitații;
Bacău: carosabil uscat cu porțiuni umede, viscol pe DN 2 cu zone de zăpadă frământată în start de sub 1 cm frământată la acostament, temperaturi cuprinse între -8 și 0 grade.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.