Câștigătorul funcției de primar al municipiului Rădăuți, Nistor Tătar, a declarat că dorește, ca în cel mai scurt timp, să le ofere rădăuțenilor dovada că au votat corect.

Privind componența noului Consiliu Local Rădăuți și desemnarea viceprimarului, Tătar a subliniat că lucrurile trebuie făcute cu calm și înțelept.

Acesta a menționat că dorește liniște în Consiliul Local pentru o bună desfășurare a activității administrației publice locale. Din acest motiv, este deschis la orice alianță, chiar și cu ALDE, însă fără Constantin Boliacu.

Este exclus să fac o alianță cu Boliacu. Așa zisa cooperativă Tătar – Boliacu despre care am tot fost acuzat în campanie nu a existat, nu există și nu va exista”, a concluzionat Tătar.

Viitorul primar al Rădăuțiului i-a transmis președintelui organizației județene ALDE Suceava, deputatul Ștefan Alexandru Băișanu, că ar fi de acord cu o alianță cu ALDE, dar fără Boliacu. În cazul în care acesta va rămâne în ALDE, nu este exclus ca Tătar să facă o alianță locală cu Partidul Național Liberal.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.