În urma voturilor exprimate de rădăuțeni, candidatul Partidului Social Democrat, Nistor Tătar, a câștigat funcția de primar al municipiului Rădăuți. Acesta a dorit să mulțumească tuturor celor care l-au votat și l-au sprijinit mereu în campania electorală.

Doresc să mulţumesc tuturor rădăuțenilor care mi-au acordat încrederea și m-au votat, atât tinerilor, cât și seniorilor, care m-au primit în casele lor, care m-au ascultat, care au crezut şi cred în mine! Mă adresez în egală măsură și cetăţenilor care nu m-au votat, nu o să dezamăgesc pe nimeni, iar împreună o să aducem Rădauțiul la standardul de oraş civilizat, oraş european”, a declarat Nistor Tătar.

Acesta și-a felicitat colegii din echipa sa, care au muncit și au concurat în această campanie.

A fost o luptă grea, dar care a dovedit că partidul nostru este puternic prin unitate, disciplină și respect față de alegătorii săi. Aceleași gânduri bune le transmit și tuturor colegilor din PSD care au obținut primării importante în județ. Împreună am făcut și vom face mereu o echipă puternică, mereu în slujba cetățenilor”, a mai declarat Tătar.
De asemenea, viitorul primar al municipiului Rădăuți a subliniat că munca grea abia acum începe. Este convins că va reuși deoarece are o echipă puternică, o echipă motivată, cu oameni care îşi vor face datoria ireproşabil faţă de cei care i-au mandatat să îi reprezinte.
„Am câștigat cu o campanie pozitivă și un program clar pentru oraș. Sunt recunoscător pentru votul pe care l-am primit. Nu ne lăudăm cu reuşita, ci vom trece direct la treabă. Vreau să vă asigur că deciziile primăriei vor fi luate în mod transparent, iar cetăţenii vor fi consultaţi asupra problemelor importante. Voi fi un primar care se luptă pentru oameni. Zilele următoare vom prioritiza problemele pe care le are municipiul nostru şi vom începe să acţionăm”, a concluzionat Tătar.

Acesta va lucra cot la cot cu consilierii locali din Consiliul Local Rădăuți, consiliu ce este format din 7 membri PSD, 5 PNL, 3 ALDE, 2 PMP și 2 de la Uniunea Pentru Rădăuți.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.