Primarul PSD al municipiului Rădăuți, Nistor Tătar, deranjat de mesajul unui student din oraș care și-a scris pe mașină un mesaj obscen care-i vizează pe pesediști, a reclamat la Poliție fapta.

Deși mesaje de genul au apărut peste tot în țară și chiar în municipiul Rădăuți, Nistor Tătar a considerat că acum e momentul să reclame la Poliție.

Întrebat care a fost motivul acestui denunț, primarul Tătar a precizat că este dreptul lui să facă sesizări, mai ales că mesajul nu i s-a părut unul normal. De altfel, Tătar a subliniat că ceea ce a ținut de competența sa a făcut, de cum organele de poliție sunt cele care trebuie să elucideze misterul.

„Am dreptul, constituțional, să fac sesizare. Nu am considerat nicio secundă că mesajul mi se adresează, dar nu mi se pare normal. Eu am făcut sesizarea, iar Poliția trebuie să își facă treaba mai departe. Eu aștept răspuns de la Poliție. Ei trebuie să îmi spună dacă sesizarea mea se încadrează undeva sau nu, în rest nu am nicio problemă”, a declarat pentru SuceavaLive, Nistor Tătar.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.