La data de 28 august, la ora 08.12, o femeie de 30 ani, din municipiul Rădăuţi, a sesizat poliția despre faptul că în noaptea de 27 spre 28 august, persoane necunoscute au pătruns în incinta birourilor instituţiei unde lucrează și care, alături de alte imobile din zonă, este asigurată cu pază umană și au sustras bani şi bunuri.

Din cercetări, polițiștii au stabilit faptul că prin forţarea unui geam, persoane necunoscute au pătruns în interior și au sustras aproximativ 5 mii de lei și alte bunuri aparţinând personalului instituției.

Pe timpul cercetărilor, un bărbat de 37 ani din localitate, administrator al  unei societăţi comerciale, ce deţine un restaurant-bar în zonă, a sesizat poliția că în noaptea precedentă, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie în local, iar din interior au sustras mai multe bunuri electronice.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că în dimineaţa zilei de 28 august, între orele 04.00 şi 05.00, prin forţarea unui geam termopan, persoane neidentificate au pătruns în local și au sustras un set de două boxe, un DVD player, precum şi un joc de table, prejudiciul fiind de circa 3.500 lei.

Restaurantul-bar nu este asigurat cu sisteme de pază/supraveghere video şi nici nu este asigurat la vreo societate de asigurări pentru furt.

În cauză s-au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor și recuperarea prejudiciului.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.