Fapte de furt, cercetate de poliție, după ce persoane necunoscute au jefuit două persoane din comuna Dornești și orașul Siret. Autorii sunt căutați de poliție și riscă să ajungă după gratii.

În cursul nopții de 18 spre 19 martie, persoane necunoscute, prin forţarea uşii de acces, au pătruns în locuinţa unui bărbat de 54 ani din comuna Dorneşti şi au sustras mai multe bunuri, printre care un aparat de sudură cu arc electric, o mașină de găurit, un flex electric, o pendulă electrică, o scară din aluminiu cu lungimea de 2 metri, un transformator de curent electric și un generator de curent electric. Prejudiciul a fost de circa trei mii de lei.
În orașul Siret, un bărbat de 44 ani a fost prădat de două persoane necunoscute, care au sustras mai multe bunuri din două autoturisme, proprietatea acestuia. Astfel, dintr-un microbuz şi dintr-un autoturism, au fost sustrase două televizoare, 80 de sticle de ulei a câte un litru, 5 bormașini cu acumulator tip autofiletantă, aditiv motor, o geacă, burghie pentru lemn și metal de diferite dimensiuni, 5 pachete de cafea, cămăși bărbătești, ornamente tobă eșapament și 10 ceasuri de mână. Prejudiciul se ridică la suma de opt mii de lei.
Pentru ambele cazuri, s-au dispus măsuri pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.