Sâmbătă, 4 mai, în jurul orei 07:30, polițiștii Secţiei nr. 14 Poliţie Rurală Vama aflați în executarea serviciului de patrulare pe raza Secţiei 14 Poliţie Rurală Vama, au fost sesizaţi de către D.Z, de 77 ani, din comuna Vatra Moldoviței, despre faptul că în noaptea de 03/04.05.2019 autori necunoscuți au pătruns în incinta societății de unde au sustras o suma de bani, precum și articole de încălțăminte.

Partea vătămată a declarat ca în interiorul magazinului sub o tejghea avea o suma mică de bani care ar fi i-a fost sustrasă, constatând totodată că din magazin au fost luate mai multe bunuri care însumează valoarea de aproximativ 1500 lei.

Locul faptei nu este supravegheat video.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,furt calificat”.

În timpul cercetării locului faptei au fost identificate în interiorul magazinului mai multe pachete de țigarete, de provenienţă extracomunitară, respectiv 2240 bucăți țigări marca Marble fără timbru fiscal, fără să posede acte de proveniență pentru acestea, cu o valoare de piață de aproximativ 1232 lei, precum și 9 recipiente din sticlă de plastic a câte un litru fiecare, fără a fi inscripționate sau imprimate timbru fiscal, cu o valoare de 270 lei, cu privire la care  D.Z nu a putut oferi mai multe detalii.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de contrabandă.

De asemenea s-a dispus confiscarea țigaretelor de contrabandă, de provenienţă extracomunitară precum și confiscarea a 9 litri alcool.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.