Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava a precizat că în cursul lunii martie 2019 de pe Aeroportul „Ștefan cel Mare” din Suceava vor fi introduse noi zboruri către capitale europene.

Flutur nu a dorit să precizeze care destinație sau companie va opera de pe aeroportul sucevean, afirmând doar că în acest moment se poartă tratative cu diverse companii aeriene.

În timpul perioadei de iarnă de pe aeroportul Internațional din Suceava operează în mod frecvent Wizz Air și Tarom. Wizz Air are patru destinații spre Europa respectiv  Londra, Milano, Bologna și Roma.

În vara anului viitor vor mai fi trei destinații tip charter respectiv spre Turcia (Antalya și Bodrum), Egipt (Hurgada) și Tunisia (Hamamet).

Președintele Flutur a mai spus că, în perioada 1 ianuarie-14 decembrie 2018, pe Aeroportul Suceava au fost înregistrați 338.000 de pasageri și se estimează că, până la finele anului, numărul va ajunge la 350.000. El a adăugat că dinamica pe Aeroportul din Salcea este spectaculoasă. În 2016, au fost 57.000 de pasageri, iar anul trecut 262.000.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.