Nominalizarea lui Mihai Tudose pentru postul de premier a luat prin surprindere pe toată lumea, iar dintr-un cvasi-necunoscut, acesta a devenit cel mai notoriu personaj al ultimelor două zile.

Despre acesta s-a spus că ar fi scris o teză de doctorat coordonată de Gabriel Oprea și prefațată de Florian Coldea.

Se pare, însă că adevărul este spus doar pe jumătate întrucât Generalul Constantin Onisor este cel care i-a fost profesor îndrumător lui Tudose, ceea ce este și mai grav decât dacă ar fi fost Gabriel Oprea.

De ce? Pentru că Onișor are antecedente de „hărțuitor sexual” și ar fi coordonat și teza de doctorat al fostului director al Spitalului Malaxa, Florin Secureanu, care a șocat pe toată lumea cu modul în care și-a însușit banii publici.

Este din ce în ce mai îngrijorător faptul că SRI pare căpușat cu personaje controversate, care în loc să se ocupe de securitatea țării, s-au concentrat pe șifonarea banilor publici.

Iată ce scrie Chris Terhes, președintele Coaliției Românilor pentru Combaterea Corupției, pe pagina sa de facebook.

„Mihai Tudose, deja celebra nominalizare a PSD-ului pentru functia de premier, nominalizare acceptata si de Iohannis, face si el parte din camarila mafiota a serviciilor secrete care a pus mana pe statul roman.

Mihai Tudose si-a sustinut in 2010 doctoratul la Academia SRI cu teza „Protecţia infrastructurii critice – element strategic dinamic în sectorul de securitate”.

Conducatorul sau de doctorat la Academia SRI a fost Generalul Constantin Onisor (nu Oprea, asa cum s-a spus initial).

Generalul Constantin Onisor a ajuns la Academia SRI dupa ce a fost dat afara din Garnizoana Pitesti pentru hartuire sexuala. [link1]

Acelasi general Onisor a fost si coordonatorul de doctorat al lui Secureanu, fostul director al spitalului Malaxa, implicat in mai multe dosare de coruptie.

Dupa ce presa a dezvaluit o multime de nelegiuiri ale lui Secureanu, Academia SRI l-a dat afara pe Secureanu si, de asemenea, numele lui Onisor a disparut de pe site-ul lor. [link2]

Peste tot pe unde va uitati in societate, serviciile numai astfel de personaje au sustinut. Apoi unii se mira ca milioane de romani fug din Romania sa poata trai ca oamenii. Cine poate trai si prospera intr-o astfel de societate, controla de servicii prin incompetenti si corupti? Serviciile au nenorocit Romania.

surse: http://www.flux24.ro/un-general-dat-afara-pentru-hartuire-…

/http://www.tolo.ro/…/academia-sri-l-a-dat-afara-pe-securea…/”, a scris Terhes pe facebook.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.