Clinica suceveana Fanvet isi continua dotarile cu aparatura pe cat de necesara pe atat de moderna. Noile aparate achizitionate fac ca munca celor din clinica sa fie cu mult imbunatatita. Ultimele dotari de acest gen sunt aparatul de radiologie, cel de diagnosticare si tratare a dermatitei atopice si nu in cele din urma aparatura de anestezie inhalatorie. Rand pe rand, fiecare dintre acestea isi arata importanta si fac diferenta in munca unui veterinar.

material

Landmark, brandul aparaturii de anestezie inhalatorie. Pe numele sau Landmark, aparatul de anestezie inhalatorie este de natura sa onoreze brandul echipamentelor medicale destinate medicinii veterinare. Un design inovativ, o aparatura durabila fac din acest sistem complex o dotare de dorit. Fanvet bifeaza si acest pas, din dorinta de a fi in continuare clinica de top atat in cerinte cat si in rezultate: “Aparatul de anestezie inhalatorie este unic pe piata suceveana. L-am procurat din strainatate si ne bazam pe el exact asa cum am si planuit. Ne scurteaza din timpul de asteptare pana la trezire, chinul oricarui stapan.” ne marturiseste dr. Stefan Bichir.
Ca si avantaje ale aparatului de anestezie generala se numara posibilitatea de a reduce efectele de anestezie fata de organele interne. Se stie ca sunt solicitati atat rinichii cat si ficatul. Eliminarea anesteziei prin simpla si necesara respiratie salveaza din timpii de recuperare de dupa interventie. Cu timpul de trezire vizibil redus si el, stapanii de animale se simt si ei mai increzatori. Chinul cel mai mare este acela de a astepta, atat cu emotii din partea stapanilor cat si cu sperante medicale din partea medicilor. Aparatul monitorizeaza in timpul procedurii si are un grad mare de siguranta in folosire, aspecte care il plaseaza ca fiind din categoria dotarilor de dorit, de inalta clasa, garantie pentru desfasurarea unei activitati medical-veterinare impecabile.
Anestezia este necesara in cadrul clinicii. La fel de important este modul in care se realizeaza anestezia, sa nu fie nici fortat, nici lipsit de indemanare. Asa ca Landmark vine sa suplineasca orice nevoie. Un sistem pe role, usor de transportat si manevrat, dispune de calibrare garantata pe viata, astfel costurile de investitie pe termen lung sunt rezonabile. Acelasi aparat de anestezie inhalatorie se ajusteaza rapid si la fel de usor se realizeaza si deconectarea de la tub. Realizat dupa standarde de inalta clasa, acest aparat este alegerea numarul unu in randul profesionistilor. Nu degeaba Fanvet si-a dorit a face o astfel de achizitie.
Ramura de chirurgie veterinara din cadrul clinicii de profil Fanvet beneficiaza acum de dotare suplimentara in vederea realizarii oricarei proceduri impuse. Cu aceeasi daruire si mai ales cu aceeasi implicare in a exercita munca veterinara, echipa medicala Fanvet este mereu in cautarea unor solutii moderne, minim invazive si de maxim confort pentru pacientii lor patrupezi.

POLYCHECK ROCKING SHAKER SYSTEM pentru tratarea dermatitei atopice

O noua dotare importanta in diagnosticarea dermatitelor este acum accesibila si posibila cu ajutorul unui sistem in vitro, Polycheck Rocking Shaker System. Vestitul aparat poate determina cauza alergiilor, tratand ceea ce este un chin atat pentru animale cat si pentru stapani.
In cadrul Clinicii Fanvet exista un laborator de analize si dotari specifice pentru a rezolva orice problema de sanatate a patrupedelor, de la cele minore si pana la cele mai severe, chiar chirurgicale. Medicii din cadrul clinicii Fanvet fac fata situatiilor diverse. Insa dotarile noi sunt binevenite in conditiile in care serviciile medicale pot fi imbunatatite. Din aceeasi serie face parte si aparatul Polycheck Rocking Shaker System, cel care testeaza si pune un diagnostic precis asupra alergiilor.
Un astfel de aparat complex poate depista 20 de tipuri de alergeni. Cu o extindere a posibilelor cauze pentru astfel de probleme ale pielii, Polycheck Rocking Shaker System este solutia pentru dermatitei atopice foarte greu de vindecat. Acestea pot sa apara din nou chiar si in urma unui tratament, daca nu din aceeasi cauza. Testarea se realizeaza mult mai rapid decat in mod clasic. Se bazeaza pe metodologia de testare standard pentru imunitate. Rapiditatea este cea care face ca un astfel de test sa fie calea cea mai sigura pentru tratare ulterioara.
In 60% dintre cazuri determinate a fi dermatite varsta este una destul de fragila, inainte de a se implini primul an din viata. Doar ca multi confunda semnele de alergie cu cele de raie. Doar medicul veterinar poate constata adevarata problema. “La inceput diagnosticul de dermatita atopica vine ca o usurare ca nu e raie sau alte boli grave. Nici dermatita nu ar trebui subestimata, mai ales cand nu se depisteaza atat de usor cauza.” spune medicul veterinar specialist Stefan Bichir.
Primit de cateva zile, preluat deja in cadrul clinicii Fanvet, Polycheck Rocking Shaker System vine cu promisiunea de a testa rapid orice patruped. Invitatia de a le trece pragul vine la pachet cu o serie de imbunatatiri, asta daca mai era cazul. Clinica in cauza detine aparatura performanta, de top, desfasurand munca veterinara la nivel complex. Doar ca unde e bine e loc de si mai bine; conducerea clinicii este mandra sa isi reinnoiasca dotarile cu aparatura straina, de origine americana.
Stapanii de animale sunt asteptati la clinica Fanvet pentru consultatii si testari rapide, pentru depistari precoce ale problemelor ce ingreuneaza viata animalelor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.