Gheorghe Dincă, criminalul în serie din Caracal, a fost scos, în această dimineață, din sediul DIICOT Craiova, acolo unde a fost audiat toată noaptea. El a fost pus sub acuzare și reținut pentru 24 de ore.

În momentul în care a fost scos din sediul DIICOT, monstrul din Caracal se deplasa cu dificultate, fiind băgat de ofițerii de Poliție într-un autoturism.

Oficial, Gheorghe Dincă a fost pus sub acuzare pentru trafic de minori și viol.

“Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova a solicitat Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt declinarea competenței de soluționare a cauzei penale înregistrată la această unitate de parchet în vederea reunirii la cauza penală ce are ca obiect infracțiunea de trafic de persoane, prev. de art.210 C.p. alin.1 lit. a C.p.

La data de 27.07.2019, ora 01.00 AM, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt a dispus declinarea competenței materiale și teritoriale de efectuare a urmăririi penale privind săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane, prev. de art. 210 C.p. alin.1 lit. a C.p.,în favoarea DIICOT- S.T.Craiova, cauza fiind reunită la dosarul înregistrat anterior.

Prin ordonanța din data de 27.07.2019 a DIICOT- S.T. Craiova s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Dincă Gheorghe, sub aspectul săvârșirii în concurs, a  infracțiunilor de trafic de minori și viol, fapte prev. de art. 211 alin. 1 și 2 lit. a Cod penal rap. la art.210 alin.1 lit. a C.p. și art. 218 alin. 1 și 3 lit. c Cod penal, ambele cu aplicarea art. 38 alin. 1, 2 Cod penal (persoana vătămată M.A.M.)”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

Astăzi, criminalul în serie din Caracal urmează să fie prezentat Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Sursa: Observator

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.