În ultimele zile, în mai multe locaţii de pe raza municipiului Suceava care asigură vizibilitate (stâlpi de înaltă tensiune, staţii de transport în comun, pereţi ai clădirilor) au fost afişate anunţuri, prin care se oferă sume mari de bani pentru achiziţionarea unor maşini de cusut, diferite mărci.

Atragem atenţia cetăţenilor să manifeste responsabilitate şi să nu depună în diverse conturi sume de bani pentru efectuarea unor plăţi. De asemenea, le recomandăm să nu dea curs unor astfel de solicitări, putând cădea victime ale unor infracţiuni de înşelăciune.

Exemplificăm cu situaţia unei persoane din municipiul Suceava, care în luna noiembrie 2013 a achitat unei persoane, în autogara din Tg. Neamţ, suma de 5000 Euro, pentru o maşină de cusut Singer şi un certificat de calitate. Părţii vătămate i s-a promis că va primi ulterior pe maşina de cusut cu certificat de garantie 40.000 Euro.

Pentru a nu cădea victime ale unor astfel de infracţiuni, le recomandăm cetăţenilor să nu dea curs acestor solicitări, dorinţa de îmbogăţire putând produce prejudicii materiale importante.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.