Noile rezultate remarcabile dobândite la olimpiadele școlare de către elevii Colegiului Național Militar „Ștefan cel Mare” vin ca o dovadă a muncii și a pasiunii depuse la orele de studiu.

Astfel, eleva fruntaș Daria Gavriluț a obținut locul I și calificare la etapa națională la Olimpiada interdisciplinară de limba și literatura română și religie „Cultură și spiritualitate românească”.La aceeași competiție, eleva Teodora Huțuleac și eleva caporal Ilinca Ghiță au obținut mențiuni.

La Olimpiada de geografie, Rareș Pendus a obținut Premiul I, Ana Mamaischi premiul al II-lea, Delia Acălfoaie premiul al III-lea și Matei Spînu mențiune, toți calificându-se la faza națională a olimpiadei, iar elevii Andrei Boroș, Florin Florea, Miruna Iriciuc, Mihai Lățescu au obținut mențiuni.

Din categoria ștefăniștilor care s-au remarcat datorită rezultatelor bune, eleva Emilia Rusu, a obținut locul al III-lea la Olimpiada de Limba și Literatura Română. La aceeași disciplină de studiu, Larisa Ostafi, Iasmina Dumitriu, Alexandra Nastasă, Ecaterina Peiu, Teodora Avram, Ioana Bontaș și Cosmin Vișovan au obținut mențiuni.

În același context al reușitelor școlare, elevul Sebastian Ionuț Buliga, a obținut locul al II-lea la Olimpiada de matematică și eleva Andra Tanasă a obținut mențiune.

„Îl felicităm și pe elevul Robert Cîrstinariu care a obținut premiul I și calificare la faza națională a Olimpiadei de fizică, precum și pe Alexandru Murgoci care a fost distins cu mențiune”, au transmis reprezentanții liceului.

Ștefăniștii au fost pregătiți și susținuți de către profesorii: Mihaela Pintilei, Maria Romaga și Iulian Negură la limba și literatura română, profesor preot Constantin Cârloanță la religie, Radu Ciumașu la geografie, Cerbu Vladimir și Anca Tudose la matematică, Luciana Surugiu și Nicolae Debren la fizică.

Premiul I la Olimpiada de geografie

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.