Sportivii suceveni Gheorghe Buceac și Vasile Buceac au cucerit aurul și bronzul la „Ziua Campionilor” orașului Roman. Cei doi frați, campioni la Powerlifting, originari din comuna suceveană Brodina, s-au remarcat de-a lungul timpului prin perseverență, dedicare și dragoste pentru sport.

Astfel, după sute de ore petrecute în sala de antrenamente, Gheorghe Buceac a reușit încă o dată să obțină medalia de aur, iar fratele său, Vasile, pe cea de bronz.

„Am reușit să obțin medalia de bronz și locul 3 la «Ziua Campionilor» orașului Roman, alături de fratele Gheorghită care a obținut locul 1 și medalia de aur. Mulțumim organizatorilor și familiei, care este mereu lângă noi, precum si sponsorilor noștri, frații Spiță, pentru sprijinul lor necondiționat. De asemenea, transmitem mulțumiri și antrenorului Constantin Apetri, dar și Lincor Trans SRL, Atlantis Gold și Ștefănel Dere”, a transmis Vasile Buceac.

De asemenea, cel de-al treilea frate, Nicolai Buceac, urmează să intre în ring, după o pauză de doi ani, acesta fiind deja campion mondial la Kickboxing.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.