Viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, a anunțat că au fost impuse noi reguli de circulație în zona bd-ul 1 Mai, str. Mihai Viteazul (Policlinica Areni), str. Mărășești, str. prof. Leca Morariu.

„Cei care vor să ajungă pe str. Mărășești venind dinspre Centru, trebuie să facă dreapta pe str. Mihai Viteazul (Policlinică), apoi stânga în spatele parcului, iar de aici pot intra pe str. Mărășești. Cei care vin dinspre Spital și vor să ajungă pe Mărășești, vor face stânga pe Mihai Viteazul urmând în mod similar traseul de mai sus”, a transmis Harșovschi.

Un aspect extrem de important este faptul că autobuzele vor folosi același traseu, pentru că accesul dinspre bd-ul 1 Mai spre str. Marășești este interzis.

„La coborârea de pe Mărășești, acelora care vor să ajungă pe Mihai Viteazul, le recomandăm folosirea străzii 6 Noiembrie care este cu sens unic. Toate noile reglementări cu privire la circulația din zonă sunt în schițele atașate acestei informări. Rugămintea este să fiți atenți la noile semne de circulație”, a mai spus viceprimarul Lucian Harșovschi.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.